Camping!!!

haha höll på att skriva TAMPONG i rubiken hahahah fail
fick precis reda påatt familjen ska campa i sommar! ^^ kna knappt vänta :DDD

Kommentarer
Postat av: EpicFaiil - Sveriges största scene core blogg

sv: haha absolut inte! Eftersom vårat gymnasium endast har linjer som media och estet så är det mest folk med alternativa stilar här :) Några enstaka snobbar kanske. Skolan är ganska liten så man blir som en hel familj istället för att hata varandra :D Tror nog aldrig att det har vart bråk på mig skola :o inge klotter eller så är det inte heller :)

2012-02-13 @ 22:57:25
URL: http://epicfaiil.se
Postat av: Rebecca

Sv: Absolut, vad kul!

Status, nej gud nej. Det finns alla olika sorters stilar o människor på MG vad jag har sett. Snobbiga människor finns det lite överallt, dom kommer man aldrig riktigt ifrån, men jag har aldrig märkt av ngt. Visserligen har jag inte gått där så jättelänge men som jag känner det så är det en väldigt bra stämning i hela skolan. Folk försöker ställa upp o hjälpa varandra :)

Skoldagarna... Tja, våra längsta skoldagar är halv fem, men då börjar vi oftast halv tolv - tolv. Min klass har bara två - tre lektioner per dag, och de flesta lektionerna är 2 timmar o 50 minuter långa. Det är faktiskt inte så jobbigt som det låter, man vänjer sig efter ett tag och då är det inte så segt ;) Jag går då Foto och har ingen aning om hur de andra programmen ser ut dock, det kanske är helt olika. Vilket program hade du tänkt söka isåfall? :)

Övrigt... Hmm, kan väl bara säga att det är en riktigt bra skola, jag ångrar absolut inte att jag började där. Hade inte kunnat hitta så mycket bättre. Bra matmöjligheter (Finns cafeterian med massa olika val varje dag samt restauranger runt omkring i Nacka Strand / Nacka Forum där matkortet gäller). Mysig o fräsch skola. Snälla elever. De flesta lärarna är grymma. Tja kan inte komma på så mycket mer. Jag trivs väldigt bra i alla fall! Bara fråga på om det är något annat du undrar!

2012-02-14 @ 14:29:55
URL: http://rebeccaadnell.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Sv: Tro mig, du är inte den enda som tänker så. Jag hade tur att ha en tjej med mig från början som jag kände, vi sökte in dit tillsammans, så därför kände jag redan någon. Men jag var nervös ändå ;) Och jag har hört efteråt att alla var jättenervösa första dagen. Men du kommer att hitta kompisar. Våra första dagar/veckor delade dom in oss i olika grupper och vi fick göra massa olika uppgifter och sånt tillsammans och på så sätt lära känna varandra. Och nu är hela klassen kompisar med varandra :) Så det är nog inget att oroa sig för (även fast jag vet att du kommer göra det, men som sagt, det är du garanterat inte ensam om ;)), du kmr få kompisar, var bara dig själv liksom :)

2012-02-14 @ 15:34:31
URL: http://rebeccaadnell.blogg.se/
Postat av: Emilia

Allt bra? :)

2012-02-14 @ 16:00:22
URL: http://eemlia.blogg.se/
Postat av: A N T O N S F O T O

sv: Tack så jättemycket! :D jag använde mitt fasta 50/1.4 meest men även mitt macroobjektiv och så, kolla min kamerautrustning ;)

2012-02-22 @ 11:05:02
URL: http://antonsfoto.webblogg.se/
Postat av: A N T O N S F O T O

Sv: Tack ska du ha! :D Fattar inte hur du menar med fota normalt?

2012-02-25 @ 21:29:09
URL: http://antonsfoto.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0